top of page
Fra skråning med gress til nydelig bed
FØR
Før

Kunden ville forvandle skåningen med gress ved inngangspartiet sitt til et stort bed.

ETTER
Etter

Her har kunden selv stått for støttemuren. Vi har planlagt hagen i samarbeid med kunden, forbedret jorden med kompost og plantet. Vi har også installert svetteslange i hele bedet for enkel og jevn vanning.

Hva sier kunden?

"Verde har hjulpet oss med planlegging og planting av forrige og nåværende hage. Vi får rask leveranse, gode faglige vurderinger, og den beste service fra Bente og teamet hennes. Hagen ser riktig fin ut, og vi ville brukt langt mer tid og penger om vi selv skulle gjort alt Verde har gjort for oss! Anbefales på det varmeste, noe vi også har gjort til flere naboer som har fått god hjelp av Bente."

Hageplan
3D-tegning av hagen med forslag til planter. Les mer om hvordan vi gjør hageplanlegging her.
Før
Etter
Før og etter jordforbedring og planting
Bugnende bed og plen med steinheller
FØR
IMG_7247.jpeg
IMG_6320.jpeg

Før vi startet var hagen kun en plen med et par trær og en liten hekk som senere ble byttet ut med et gjerde for mindre innsyn.

ETTER
DSC05303.jpg
DSC05297.jpg

Vi laget bed med ulike planter langs hele utkanten av hagen for å skape en flott ramme rundt plenen. Vi la også steinheller som lager en sti til et sitteområde på baksiden av huset.

Hva sier kunden?

"Vi benyttet tjenestene til Verde hageplanlegging og vedlikehold for 2 sommere siden og var imponert over deres evne til nøye å velge planter som møtte våre ønsker, samt deres ekspertise i å designe hagen vår. De leverte enestående arbeid som virkelig har forvandlet vårt uterom. Jeg anbefaler dem på det varmeste for alle som ønsker en profesjonell og skreddersydd hageopplevelse."

Vi la også grus under denne sittegruppen for å skille den fra resten av hagen. Dette gjorde vi også ved inngangen til hagen. Den elegante stålkanten er den samme vi bruker for bedene slik at det blir et helhetlig inntrykk.
Fil 01.03_edited.jpg
Her skjærer vi ut hull til steinhellene med kniv.
Ferdigplen og bed
FØR
Før
Før

Her var det en stor plen som var ødelagt grunnet arbeid med huset, og kunden ønsket å legge ny ferdigplen. I tillegg skulle det repareres to bed ved inngangen til hagen.

Før
Utgangspunktet ved inngangen til hagen var langt fra et bed da vi startet
ETTER
Etter
Etter

Her ser man inngangen til hagen med en mindre del av planen og nye bed. Bedene måtte graves ned og mures opp igjen og ble beplantet med bl.a. en japanlønn.

Legging av ferdigplen
Gutta i sving med å legge plenen
Fra ugress til jordbær og epler
FØR
20230831_201633.jpeg

Her hadde kunden et bed som var totalt overtatt av ugress.

DSC05435.jpg
DSC05411.jpg
Bedet er en del av et stort sameie hvor vi også har gjort annet arbeid.
ETTER
IMG_0565.HEIC

Vi gravde vekk alt av ugress og plantet to epletrær og massevis av jordbær. Resultatet er både vesentlig penere og mye bedre å spise!

Også blomsterenger kan måtte lukes for å fjerne innvaderende planter. Her fra et av takene i sameiet.
Rydding av uteområder før salg av hus
FØR
IMG_0045.jpg
IMG_0030.jpg
IMG_0052 2.jpg

Kunden skulle selge et hus, med fantastiske uteområder, men hagen var helt overgrodd og ødela inntrykket av eiendommen.

ETTER
IMG_0086.jpg
IMG_0099.jpg
IMG_0075.jpeg

Her har vi fjernet alt av ugress og uønskede vekster, samt lagt ny grus der nødvendig. Resultatet er en mye mer innbydende eiendom for kjøpere.

Hva sier kunden?

"Vi trengte hjelp til å rydde opp i en overgrodd hage før salg av hus. Bente hadde veldig gode forslag til hva som kunne gjøres, og resultatet ble strålende! Prosessen og gjennomføringen av arbeidet var vi også veldig fornøyd med."

Fra grus til blomster
FØR
Før

Som mange bygårder var denne kun fylt av grus, men kunden ville ha noe pent i hjørnet.

ETTER
Etter

Her har vi laget et stort bed med diverse vintergrønne og skyggetålende planter. Resultatet er en mye hyggeligere bygård.

bottom of page