top of page

Hageplanlegging

Hagen er en utvidelse av hjemmet og med en god hageplan kan den oppfylle mange drømmer. En velfungerende hage er tilrettelagt for deg. Har man barn kan en riktig plassering av trampoline og dukkestue være aktuelt. Ønsker du å dyrke grønnsaker selv bør disse bedene plasseres slik at veksten optimaliseres. Innsyn kan skjermes med strategisk plasserte trær og levegger. Bedene planlegges slik at man har blomstring gjennom hele sesongen og ved å kombinere bladverk i ulike størrelser og farger, kan det bli et vakkert skue selv uten blomster.

Med vår kunnskap om planter, samt 20 års erfaring, vil vi, sammen med deg, kunne skape en hage som kan oppfylle alle dine behov og ønsker.

 

En hageplan gjør det lettere for deg å beregne kostnader og å planlegge når ulike deler av hagen skal ferdigstilles. Vi kan også bistå i selve arbeidet med hagen hvis det er ønskelig.

Japansk lønn

Vi i Verde kan tilby følgende innen hageplanlegging:

BEFARING

Planleggingen av en hage starter alltid med en gratis befaring i din hage. Her vil vi se på hva du ønsker å gjøre i hagen, vurdere hagens potensiale og legge en potensiell plan for veien videre. 

Befaring er gratis og uforpliktende

INSPIRASJONSMØTE

Vi møtes i hagen og tar en rundtur hvor vi drodler over ideér og drømmer. Du vil få tips og råd om hvordan du kan fornye hagen din basert på dine behov og ønsker. 

Møtet resulterer i et referat med planteforslag. Videre oppfølging er selvsagt mulig om ønskelig.

Inspirasjonsmøte koster 4500 eks. mva

PLANTEGNING

Hageplanlegging: Plantegning av hage

En enkel tegning i målestokk hvor planter er tegnet inn som symboler og med en tilhørende planteliste.

Pris på plantegning beregnes etter befaring.

3D-TEGNING

Hageplanlegging: 3D-tegning

Hagen utformes i tegneprogrammet Sketchup som gir en unik opplevelse av hvordan den ferdige hagen vil se ut. En fullstendig planteliste utarbeides og tips om planting og skjødsel  vil være vedlagt

Pris på 3D-tegning beregnes etter befaring.

Hva sier kundene?

"Vi hadde god kommunikasjon med Bente fra start for å finne ut hva vi ønsket. Etterhvert i prosessen med planlegging og tegning var det heller ikke vanskelig å få justeringer fra den første planen. Jeg har hele veien fått svar på spørsmål jeg har hatt angående planter, plassering osv.

Vi hadde også en veldig hyggelig og, for meg, lærerik dag da Bente kom med planter som vi plantet sammen."

3D-tegning med planter

"Verde har hjulpet oss med planlegging og planting av forrige og nåværende hage. Vi får rask leveranse, gode faglige vurderinger, og den beste service fra Bente og teamet hennes. Hagen ser riktig fin ut, og vi ville brukt langt mer tid og penger om vi selv skulle gjort alt Verde har gjort for oss! Anbefales på det varmeste, noe vi også har gjort til flere naboer som har fått god hjelp av Bente."

3D-tegning med planter
bottom of page