top of page

Om oss

Bente

Bente Stene Severinsen

Jeg er utdannet bygartner ved Natur videregående skole i 2006. I 2005 startet jeg Verde Hageplanlegging og Vedlikehold, og har siden det jobbet som bygartner i Oslo. 

Jeg jobbet tidligere som barnevernspedagog, men i 2005 bestemte jeg meg for å gjøre min grønne hobby om til en jobb. Etter mange år i bransjen har jeg jobbet på alt fra borettslag og ambassader til små private hager, med gartnerfaglig profesjonalitet, kreativitet og erfaring. Jeg er også utdannet ved Norges grønne fagskole, Vea, som hageplanlegger.

Tomas

Tomás Villiams

 

When I started my studies of Agriculture Engineer in Argentina I decided to start with gardening as a part time job. Things started to grow and when I finished my studies I had a full time job with two assistants and several clients.

Traveling and living abroad in New Zeland, Denmark and Norway and more than ten years of experience in the field doing all types of jobs gave me the ability to plan and adapt the project for each need and taste.

Jesper

Jesper Olsen

Jeg har egentlig en bachelorgrad i Film og TV, men da koronapandemien traff og jeg ble permittert, tok jeg en midlertidig jobb som gartner for Verde – og jeg har ikke sett meg tilbake siden. Det å jobbe utendørs med fysisk arbeid og se resultatene av innsatsen min gradvis materialisere seg er det jeg virkelig setter pris på med gartnerjobben.

bottom of page