top of page

3D-tegning og anleggelse av bed

Med utdanning fra Norges grønne fagskole, og 18 års erfaring som gartner, er vi godt rustet til å ta for oss alle typer utfordringer. Norges grønne fagskole en høyere yrkesfaglig utdanning for gartnere og anleggsgartnere. Dette gjør at vi nå kan tilby 3D-tegninger av din hage, for å få et tydeligere bilde av hvordan resultatet blir til slutt med utgangspunkt i dine ønsker. Med dette vil du også få tilsendt en planteliste og et prisoverslag. Les om hvordan vi gjør hagplanlegging her.


Denne hagen på Nordstrand hadde flere utfordringer. Ved nybygg er ofte hagen dårlig planlagt, med dårlig jordsmonn og denne hadde behov for nye løsninger med tanke på innsyn fra naboene. På befaring går vi gjennom hagen og diskuterer hvilke behov og ønsker du som kunde har.

Etter befaring lager gartneren et utkast til hvordan hagen kan se ut. Programmet som brukes kalles SketchUp og kunden får tilsendt PDF-filer av hvordan gartneren foreslår at beplanting, plen etc. skal se ut. I dette tilfellet ble bedet utbedret med en opphøyd kant for å øke jordsmonnet og steinen ble gravet frem for å ta hensyn til den allerede eksisterende topografien.Her kan man se hvordan hagen ble seende ut etter endt arbeid. Husk at hager trenger vedlikehold, dette er også en tjeneste vi tilbyr.


Hvis dette høres interessant ut, ta gjerne kontakt med Bente Severinsen på 40231344, for en uforpliktende prat og gratis befaring.
Σχόλια


bottom of page